Næstved afdeling: 55 72 17 23  Præstø afdeling: 55 99 44 40  VVS-Døgnvagt: 21 69 18 95

Vand, Varme & Sanitet opgaver udføres på hele Sjælland

Emil Hansen og Søn A/S tilbyder serviceeftersyn på alle former for ventilations-, klima-, VVS- og automatikanlæg.
Vi kan også tilbyde løbende styring og overvågning af kørende anlæg. Det sikrer optimal ydeevne og forbedret driftsøkonomi.

Vi er specialister i projektering og installation af energirigtige ventilationsinstallationer – varmeinstallationer – vandinstallationer.

Gennem en konstruktiv dialog finder vi den rigtige løsning til dig på dit nye ventilationsanlæg, kedelcentral, trykluftsanlæg eller velfærdsrum. Vi er autoriserede VVS – installatør , og du kan stole på kvaliteten af vores arbejde – uanset om det gælder service, gas, vand energi, ventilation m.m.

Rådgivning, inspiration og kvalitetsløsninger

Hos Emil Hansen og Søn ser vi det som vores fornemste opgave at give dig topprofessionel rådgivning, sparring og inspiration, når du skal beslutte dig for ny vvs installation eller badeværelse m.m.
Samtidig skal vi sikre, at den færdige løsning lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme, samt overholder gældende lovgivning.


Det stiller krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave. Vi løser opgaven ved konstant at være på forkant med nye tendenser indenfor energi, boligindretning, bad og bryggers.
Sikker styring af dit projekt


Emil hansen og Søn påtager os den totale styring af dit vvs projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Du har kun én og samme kontaktperson under hele forløbet.
Leverandører med kvalitetsprodukter


Hos Emil Hansen og Søn arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter til bad og bryggers. Det giver dig fordele i form af ekstra levetid og udvidet funktionalitet på dit nye bad eller bryggers.

VVS med et smil - ring til Emil. Tlf. 55 72 17 23

Ledige jobs hos os

Klik her >>

Emil Hansen & Søn A/S | Autoriseret VVS installatør | Skallegårdsvej 6B | 4700 Næstved | Tlf. 55 72 17 23 | CVR: 31418666 | emh@emil-hansen.dk