Næstved afdeling: 55 72 17 23  Præstø afdeling: 55 99 44 40  VVS-Døgnvagt: 21 69 18 95

Ventilationsanlæg i Næstved og Sjælland

Hos Emil Hansen & Søn har vi i mange år leveret ventilationsanlæg i Næstved, Ringsted, Skælskør, Vordingborg og på Sjælland til en bred vifte af kunder. Hvad enten det er et badeværelse, et enfamiliehus, en skole eller et kontor, kan vi være behjælpelige.

Med et ventilationsanlæg sikrer du dig det bedste indeklima til gavn for både helbred og varmeregning. Du kommer alt fra trækgener til for høj rumtemperatur og problemer med luftfugtighed til livs.

Godt indeklima med et ventilationsanlæg

Er der tale om en arbejdsplads, kan det have altafgørende betydning for medarbejdernes ydeevne, at de føler sig godt tilpas indendørs. Derfor er det vigtigt, at du har det bedst mulige ventilationsanlæg, og her er Emil Hansen & Søn det oplagte valg. Vi kan tilbyde professionel rådgivning fra start til slut og sikre dig en fremtidssikret løsning inden for ventilationsanlæg i Næstved, Ringsted, Skælskør, Vordingborg og på Sjælland.

Vi foretager en præcis analyse og klarlægger derudfra årsagerne til dine eventuelle gener i bygningen. Derefter kan vi komme med et løsningsforslag, som matcher dine behov.

Tilbud på service og opsætning af ventilationsanlæg og klimaanlæg

Lad os give dig et godt tilbud på en energi-rigtig ventilationsløsning. Ring blot på 55 72 17 23 og lad os tage en snak. Vi fører alle de anerkendte kvalitets produkter fra Nilan, Lindab, Genvex, Vølund, Øland mfl.

Bemærk vi også tilbyder Energivejledning. Læs mere her.

Kontakt os på telefon 55 72 17 23 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Ledige jobs hos os

Klik her >>

Emil Hansen & Søn A/S | Autoriseret VVS installatør | Skallegårdsvej 6B | 4700 Næstved | Tlf. 55 72 17 23 | CVR: 31418666 | emh@emil-hansen.dk